Datum: 10/10/1998

Deze plaatjes zijn snap(py)shots van een Sharp Camcorder, allen in een resolutie van 320 bij 240 pixels in jpeg formaat met medium compressie.

Het was een wat druiligerige zaterdag morgen. De plaatjes zijn vandaag wat duidelijker dan de vorige keer, ik kon wat dichterbij komen en ik leer steeds beter hoe ik moet filmen om de beelden duidelijk naar de computer te krijgen.
Een deel van de fundering is klaar (de noord en noord-oost kant), de noord-westkant en de westkant staan nog in de bekisting. Er zijn zelfs al leidingen gelegd.
In deze leidingen is ook al zichtbaar welke verschillende meer en minderwerk opties gekozen zijn: Wanneer er een afvoer in de keuken is verlegd, er een wasmachine in de garage staat, of een schrob putje in de bijkeuken moet komen, dan is dit nu al te zien aan de loop van de afvoerleidingen.

Wat mij opvalt aan de bouwplaats, is dat deze zeer goed onderhouden en schoon is. Ik mis (niet echt dus) de rotzooi, blikjes en plastic, die ik op andere bouwwerken gewoon ben.
Dit is een stevig pluspunt voor de aannemer!

Een overzicht, de rode leidingen zijn waarschijnlijk voor de stadsverwarming.

Overzicht

De doorgang naar de binnentuin aan de oostkant. Ook de muren naar binnen zijn onderheid. Rechts nummer 9 bekisting al weg, links nummer 10 nog bekisting moet nog komen.

De Doorgang

De leidingen van bouwnummer 6. Deze lopen onder de gang. Rechtsachterin de aansluiting voor de keuken, linksachterin het "schobputje".

Leidingen

De bekisting van nummer 1 en 18, aan de westkant

De Bekisting

Detail van de bekisting (doorgang onder de garage/gang naar de woonkamer)

Detail